Zoektocht in mezelf.

Al jaren voel ik, weet ik zelfs op diep niveau dat me dingen te doen staan. Schrijven is daar één van. Ook het gevoel dat ik meer te bieden heb dan ik momenteel doe, en dat gevoel is er al jaren. Best frustrerend soms dat ik zo weinig verder lijk te komen. Van alles probeerde ik. Onder andere affirmeren, bezig met de wet van aantrekking etc. Toch kwam ik niet wezenlijk verder. Steeds werd er wel een stukje blokkade opgeheven, vaak voelde ik mezelf echter ok weer terugzakken in oude patronen, gewoontes en kreeg dan een gevoel van: Zie, het lukt toch niet.

In 2012, op Lorelei had ik een persoonlijk consult bij de astrologe daar. Grappig genoeg zou er eerst van alles veranderen in mijn relaties tot mannen en daarna kon ik verder transformeren. Volgens haar stond in de sterren geschreven dat ik over ongeveer 3 jaar (NU DUS) werkelijk zou gaan leven zoals bedoeld is.

In die 3 jaar heb ik echt steeds weer pogingen gedaan, massa’s beginnen van boeken staan op mijn pc opgeslagen. Vorig jaar ging ik langs talloze verloskundige praktijken en in het ziekenhuis langs, omdat ik voel dat ik met de medische wereld wil samenwerken als het gaat om miskramen, doorverwijzen, voorlichtingsavond geven in het ziekenhuis, folders in de praktijken van wat ik te bieden heb. Er gebeurde niks, nul, noppes, nada. Ik liet weer los.

Nu, heb ik volgende week een afspraak met een verloskundige, die al over de telefoon zei dat het zo belangrijk is dat er aandacht is voor miskramen! Ik word hier erg blij van, de eerste stap gaat opeens vanzelf………… De rest volgt vast ook! En ik ga in het ziekenhuis een rolstoel aanbieden ter gebruik, met mijn praktijkgegevens erop, en zeker ook: Miskraambegeleiding. En ik doe mee op de website www.miskraamverwerken.nl een prachtige site waarin krachten gebundeld worden! Zomaar, het komt allemaal opeens zo makkelijk naar me toe nu……..

Blijkbaar is de tijd rijp! Dat kan je niet afdwingen, sommige dingen hebben nou eenmaal echt meer tijd nodig.

Inmiddels ben ik bijna 3 jaar samen met mijn echtgeniet, die zich in het Enneagram verdiept en er van overtuigd was dat ik type 4 ben. De creatieve romanticus of in het ergste geval drama Queen. Via hem kwam ik in contact met iemand die dieper graaft hierin, en uitzoekt wat je essentietype is, welk type je van plan was te zijn toen je naar de aarde kwam. Bij haar heb ik nu 2 lange sessie gehad, waarin erg veel gebeurde. Door dingen die in een mensenleven gebeuren, nemen we al snel een ander type aan, de 4 had ik al lange tijd en heb ik behoorlijk van alle kanten doorleeft kan je wel zeggen. Maar daaronder zaten nog twee andere types boven op de essentie. En in de sessies hebben we blokkades opgeheven, krachten weer teruggehaald en geïntegreerd. Na de eerste keer merkte ik na een tijd dat ik niet meer steeds terugzak in dat ik het toch niet kan. Sterker nog: ik voel meer en meer vertrouwen dat ik het wel kan!! En opeens komen mensen en situaties die me helpen spontaan op mijn pad.

Bijzonder was ook dat het symbool van de sleutel al een tijd aanwezig is. In 2014 kwam de sleutel letterlijk naar me toe. Fysiek een mooie sleutel gekregen, met een roosje erop. Ik trok een kaart waarin de sleutel een rol speelde. En later zei iemand dat de sleutel in mijn hart zit. In de EIKsessie die ik afgelopen week had, kwamen er veel blokkades omhoog die zich op/in mijn hart bevonden. Daarmee ben ik dus aan het werk gegaan, mijn hart voelt al lichter nu, de pijn die ik er vaak voelde is vrijwel weg al.

 

sleutel in t hart

Persoonlijk vind ik het magisch dat dit uit EIK-en, zoals het heet, precies samenvalt met die tijdsaanduiding die ik op Lorelei kreeg toen. En tevens ben ik nu bezig, via de Thuistempel en vanaf eind deze maand in het echt via de Tempel van de Maan om mijn spirituele pad verder te verdiepen met Priesteressenwerk. Een energie die ik ook al jaren bij me voel en waar ik in mei dit jaar voluit JA tegen zei!

Ik laat het onbewuste haar gang gaan nu. Voel van alles verschuiven, veranderen, hernieuwen, best een pittig proces momenteel. Tegelijkertijd let ik op signalen; pak ik kansen en zet ik stappen die nodig zijn, verbonden met mijn innerlijke wijsheid. Stapje voor stapje. Er is geen haast. Ik vertrouw erop dat alles op het juiste moment gebeurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *