Wat mijn miskramen mij vertelden

Mijn 1e gedichtenbundel werd gepubliceerd op mijn 19e, toen ik voor t eerst trouwde en heet: ‘Gedichten van Freya Berveling’. Dit is mijn tweede gedichtenbundel.

phpThumb_generated_thumbnail

Mijn gedichten gaan over mijn leven, zoals ik het ervaar. Ze bevatten een taal die iedereen kan spreken; namelijk gevoel. Voor mij is dichten een uiting van het hart. Er gebeuren eenmaal veel dingen in het leven. Elk gedicht heb ik geschreven met heel mijn hart. Dus vaak kan jij jezelf in mijn gedichten terug vinden. Dingen die gebeuren in het dagelijks leven die mij, maar ook jou, zullen bezig houden. En soms is het fijn om te weten dat jij niet alleen bent met deze gevoelens en ervaringen.

Klik HIER om het boek te bestellen
Wat mijn miskramen mij vertelden  16,95

 

 

Wil je meer verhalen of anekdotes lezen?
Klik dan HIER voor de Facebook pagina 

 

 

Leave a comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *