Wie ben ik

kleinerIk ben Freya van der Made-Berveling.

Ooit heb ik de pabo gedaan en op basisscholen gewerkt. Sinds ik echter steeds meer vanuit gevoel begon te leven merkte ik dat het me tegen begon te staan om kinderen vol te stampen met alle dingen die moeten in ons onderwijssysteem. Ik heb wel een sterke band met kinderen en heb van begin 2002 tot in 2008 op kinderdagverblijven gewerkt, met heel veel plezier. Tegenwoordig werk ik een aantal dagen per week als gastouder, lekker thuis, dus gelijk ook aandacht voor mijn eigen kinderen. Ik geniet ervan ze te zien ontdekken, van het knuffelen en gek doen samen, van simpelweg ZIJN. Ik geef ook steeds vaker workshops aan andere gastouders om mijn kennis over kinderen en mijn kijk op kinderen te delen.

Sinds mijn laatste miskraam kwam mijn creativiteit meer en meer weer op stroom, ik begon me steeds vaker al schilderend te uiten. Gedichten schrijf ik sinds mijn puberteit al, een fijne manier om compact te delen over liefde, leven en wat me nog meer raakt. Ik 2 gedichtenbundels op mijn naam staan

Inmiddels ben ik ook begeleidster na een miskraam. Ik bied avonden om met andere vrouwen samen te komen en aan de hand van oefeningen en praten je miskraam te verwerken. In een individuele sessie kan je bij mij contact maken met je zielekindje en achterhalen waarom juist jij die miskraam kreeg. Mijn ervaring is dat er vaak erg mooie boodschappen voor de moeders/ouders zijn!

Leave a comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *